Svalkan är en perfekt plats för bröllopsfester, födelsedagsfester eller för att ordna konferenser i en naturskön miljö i Stockholm.

För vidare information om lokalens kapacitet, tillgång till kök, pris och andra villkor kan du höra av dig till oss.

Festlokalen är ca 100 kvm och fungerar bra för upp till 80 personer. Festlokalen kan möbleras med 15 bord, 70cm x 180 cm, som finns att tillgå. Det finns en veranda längs med ena långsidan av lokalen med möjlighet till infravärme på delar av verandan.

Vi har också 80 kuvert av porslin, bestick och glas, som du kan hyra för en mindre summa.

Svalkanstigen
(Svalkanvägen),
Ulriksdals slottsområde,
170 79 Solna

Hitta hit

Till Svalkan tar du dig enklast med bil och det finns gott om parkeringsmöjligheter på området.

Om du vill åka kollektivt finns det möjlighet att åka tunnelbana till Bergshamra (röd tunnelbanelinje). Därifrån kan du ta buss 503 och då kliver du av vid hållplats Ulriksdals wärdshus. Det går även bra att promenera till Svalkan från Bergshamra centrum genom skogen och förbi Svedenbadet.

Svalkan

sedan 1936

Svalkan är en föreningsgård i Ulriksdals slottsområde som drivs i Betlehemskyrkans regi sedan 1936. Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då många människor, såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

Villkor

Avbokningsregler;

• Fram till 3 månader innan det bokade datumet debiteras 50 % (gäller ej tillval såsom porslin/ljud).
  • Vid avbokning närmare än 3 månader debiteras 100% (gäller ej tillval såsom porslin/ljud)