Utsikten är centralt beläget med utsikt över hustaken i Vasastan och rymmer upp till 70 personer. Charmigt, effektivt & prisvärt!

Konferensrum Antal personer Pris/timmePris/stamkundPris/EFS &  intern
Serveringslokalen 70 500 kr 420 kr 365 kr
Pax  15 400 kr 350 kr 310 kr
Bras 5 200 kr 150 kr 150 kr

Utsikten ligger på sjätte våningen och det finns tre lokaler för uthyrning. Ett konferensrum som rymmer 10-15 personer, en ljus och varm serveringslokal som rymmer upp till 70 personer (i anslutning till serveringslokalen finns även en uteterass på en av takåsarna) samt ett mindre rum för 5 personer.

Utsikten erbjuder uthyrning av en konferenslokal och en serveringslokal med utrustning som whiteboard tavla och projektor. Serveringslokalen hyrs även ut som festvåning när vi inte har egen verksamhet. Det kostar då 5000 kr/gång. Medlemmar i BK betalar 1000 kr. Serveringslokalen hyrs främst ut för dop, större kalas, bröllopsfester och begravningar.

Tabellen till vänster sammanfattar vilka konferensrum som finns, hur stora de är och vad som finns tillgängligt i form av hjälpmedel i respektive lokal.

Rehnsgatan 20, 6 tr

Telefontider: Tis + Ons 09.00-11.00

Ni som talar in på telefonsvararen och uppger namn, nummer och ärende har vi möjlighet att återkoppla till.

Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

Villkor och avbokningsregler

• Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
  • Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
  • Avbokning dagen innan debiteras med 50 %,