Centralt belägna konferensrum med utsikt över hustaken i Vasastan som rymmer upp till 70 personer. Charmigt, effektivt & prisvärt!

Utsikten har flera lokaler i olika storlekar att hyra ut. Små konferensrum som tar 10-15 personer och en ljus och varm serveringslokal på 6:e våningen som tar upp till 70 personer med tillgång till en uteterass på en av takåsarna.

Utsikten kan erbjuda rumsuthyrning och konferenslokaler. Utsikten tillhandahåller flera olika storlekar på konferenslokaler med utrustning som t.ex. whiteboard och projektor. Det går också bra att hyra lokalerna till festsammanhang.

Nedanstående tabell sammanfattar vilka konferensrum som finns, hur stora de är och vad som finns tillgängligt i form av hjälpmedel i respektive lokal.

Rehnsgatan 20, 6 tr

Telefontider: Tis + Ons 09.00-11.00

Ni som talar in på telefonsvararen och uppger namn, nummer och ärende har vi möjlighet att återkoppla till.

Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

Villkor

Utifrån skärpta riktlinjer tar vi nu emot bokningar på upp till 8 personer. Vi återkommer så snart vi öppnar upp för fler. Välkomna!

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av logi. I nuläget har Betlehemskyrkan möjligheten att ta emot bokningar men under strikta förhållanden.
Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och regeringens förordningar.

Serveringslokalen tar idag 25 personer detta pga. den fysiska distans vi rekommenderas att hålla på 1,5-2,0 meter.

Pax tar idag 10 personer pga. samma anledning som ovan.

Avbokningsregler

• Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
  • Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
  • Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
  • Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
    1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.

Hoppas på förståelse i en tid som är oviss för oss alla!